Pekingi TÉLI OLIMPIA

0717 Szerdán 55 akkreditált személy adott pozitív koronavírus-tesztet a pénteken kezdődő pekingi olimpia helyszínén és eddig ez a legnagyobb napi esetszám - jelentették be csütörtök reggel a szervezők. Egy hónap és rajtol a pekingi téli olimpia.


H Lhg6oivvxkm

A magyar csapat bő órával később Irán után vonult be a stadionba.

. A britek is a pekingi téli olimpia bojkottját tervezik Bojkottot tervezhet az Egyesült Államok a pekingi téli olimpia ellen Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete WHO nem tart attól hogy a február 4. Között megrendezésre kerülő pekingi téli olimpia következtében emelkedne a koronavírus-fertőzöttek száma. Elöljáróban csak annyit hogy több mint 600 féle ételről van szó.

Olimpikonok találkozása az autentikus japán konyhával Tokióban. Február 4-én pénteken az ünnepélyes pekingi megnyitóval megkezdődött a XXIV. Amint megjelent a magyar küldöttség megszólalt Johannes Brahms műve a Magyar táncok.

Magyar idő szerint pénteken 13 órakor kezdődött el a pekingi téli olimpia hivatalos megnyitója. Február 4-én pénteken hivatalosan is megkezdődik a XXIV. Téli olimpia jelentette az MTI.

A szervezők megtartották a megnyitóünnepség főpróbáját és önkéntesek részvételével minden apró részletet még az éremátadót is elpróbálták. Téli olimpia magyar idő szerint hajnaltól a curling a műkorcsolya és jégtánc valamint a női jégkorongtorna küzdelmeit közvetítjük élőben de az alpesisízők és síugrók hivatalos edzését is megmutatjuk majd 13 órától jön Pekingből a megnyitóünnepség. A február 20-ig tartó játékokat hivatalosan Hszi Csin-ping kínai elnök nyitotta meg rajta kívül beszédet mondott Caj Csi a szervezőbizottság elnöke és Thomas Bach a Nemzetközi Olimpiai Bizottság NOB elnöke is.

Az eddigi legmagasabb napi Covid-esetszám MTI 20220203. Az infnews oldalán találtunk rá arra az érdekes cikkre amiben a február 4. Sportolóink előtt egy.

Között zajló pekingi téli olimpia teljes menüsora szerepel amit a versenyzőknek a közös menzán kínálnak. A pekingi olimpia biztonságos és kitűnő lesz miközben új korszakot nyit globálisan a téli sportok számára jelentette ki az MTI beszámolója szerint Thomas Bach a Nemzetközi Olimpiai Bizottság NOB elnöke csütörtökön egy nappal a hivatalos megnyitó előtt. Rossz hírek a pekingi téli olimpia helyszínéről.


Gdwgltrqq9lv M


Magyar Olimpiai Bizottsag 100 Nap A Pekingi Olimpiaig Igy All A Magyar Kvotahelyzet


Aw6vdlqninlvhm


Rn6l3j4ss1bdqm


Rn6l3j4ss1bdqm


2022 Es Teli Olimpia Pekingben Hely Es Datum Hol Lesz Hirek


Fel Ev Mulva Olimpia Ezt Varja A 2022 Es Teli Jatekoktol A Pekingi


Bemutattak A 2022 Es Pekingi Teli Olimpia Kabalafigurait


Qnylmwap9nwehm


Ybgp0oztzs4jfm


Amerika Bojkottalhatja A 2022 Es Pekingi Teli Olimpiat Portfolio Hu


Rn6l3j4ss1bdqm


O3rn85faravhem


Magyar Olimpiai Bizottsag Kozvetitesre Nem Jogosult Akkreditacios Tajekoztato A 2022 Es Pekingi Teli Olimpiai Jatekokra


Teli Olimpia Peking Rendezheti Meg A 2022 Es Jatekokat Nso


Btp3a Kgskkz0m


P702zrep7mltnm


Tjmmefgchccd2m


Xobab Wut7mmhm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel